Myšlienky muža

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Poznámka č. 4 - Od 0 do 10

0, 1 - 5, 6, 7-10
Napíšem vám niečo o stupnici, ktorú používam pri mojej obľúbenej činnosti ktorou je hodnotenie iných bez toho, že by som ich bližšie poznal. Jadro mojej stupnice je založené na predsudkoch a jej obal je vyjadrením sympatií k cudzej osobe prostredníctvom matematiky. Ako ste už z názvu vyčítali, jedná sa o stupnicu ktorej úplné minimum je nula a vrchol predstavuje desať. Občas sa stáva, že nálada alebo iné okolnosti nás nútia hodnotiť číslami väčšími alebo zápornými. Keďže väčšine z nás robí problém aj malá násobilka netreba sa unáhliť. Vtedy je jediným rozumným riešením nehodnotiť a nechať sa hodnotiť, napríklad.

Rebríček je rozdelený na štyri celky.

Prvou samostatnou kategóriou je Nula. Toto hodnotenie si samozrejme nezaslúži žiadne živé stvorenie ženského pohlavia. Avšak ak by som mal hodnotiť aj mužov, bolo by to najčastejšie používané hodnotenie. Veď viete, chlapi si nič iné nezaslúžia, no nie ? Ale pre istotu som ju do rebríčka zaradil, aby sa mi nestalo, že budem nútený hodnotiť „jeho“. A preto ak sa ma dievča spýta na môj názor, aké je číslo ten a ten, moja odpoveď ostane nulová. </p>

Čísla od jeden do päť charakterizujú ženy, ktoré sú istým spôsobom nezaujímavé. Či už sú príliš staré, mladé, nízke, príliš vysoké, šťastné anorektičky, príliš obézne atď. Tieto faktory sú  ľahko pozorovateľné a nevidím dôvod, prečo ich ignorovať a tváriť sa, že je to inak. Tieto čísla som už dávno prestal dávať z jednoduchého dôvodu. Časom sa človek naučí selektovať vo svojom okolí osoby ktoré „môže“ a tie ostatné sa stanú neviditeľné. Je to prípad kostolných hodín, ktoré časom prestanete vnímať zo zvyku. Stanú sa pre vás nezaujímavou samozrejmosťou. Rovnako je to aj s ľuďmi ktorí vás nezaujímajú. No a niekedy potrebujem rozmýšľať aj nad inými vecami než strácať čas tým, že budem do radu označovať 2, 3, 1, 4, 3.

Ako ďalšia sa nám tu rysuje šestka. Šťastná šestka. No, nie vždy býva šťastná. Šesť je vyhradené pre všetky prítulné blondínečky na vysokých opätkoch s kabelkou od Gucciho. V dnešnom svete sa im vešia na krk menovka „zlatokopka“. Práve teraz ste ma znenávideli. Ako môže byť taká oná so silikónmi na šiestom a obézna žena, ktorá za to samozrejme nemôže na treťom ? Ak ste sa to opýtali sami seba ešte skôr, neradím vám čítať moju odpoveď ktorá práve nasleduje. Ma štýl ! Každý „dobrý“ chlap vám povie, že je to hrozné, keď je s niekým iba pre peniaze. Povedal ti to niekedy frajer ? Za takú by som ťa nikdy nevymenil ! Omyl. Je veľká šanca, že by to spravil bez mihnutia oka. Som ešte decko, keď takéto píšem alebo píšem pravdu ? Žena na ktorej je vidieť, že sa o seba stará, vyzerá luxusne, sexi je pre každého zdravého jedinca príťažlivá a pre každú jedinku konkurencia. Áno, sú to naozaj ženy ktoré by neprežili bez symbiózy. Čo také na nich boháči vidia ? Ak by im išlo iba o sex zaplatia si spoločnosť na noc. Alebo dve, tri spoločnosti. Nie, tu beží o niečo viac. Dodávajú mu sebavedomie, prestíž ? Cíti sa byť milovaný ? Alebo jednoducho nemôže byť bohatý a sám ! Ako by to vyzeralo ? Predstavte si limuzínu mercedes v ktorej sedí dobre vyzerajúci chlap v obleku ktorý ma väčšiu hodnotu ako vaše auto ? Ani nesedíte vedľa neho a viete, že má na rukách sa mu ligocú hodinky na palubovke svieti nespočítateľne veľa kontroliek, v aute vonia koža a jeho parfém z Paríža. Nesadla by si si vedľa neho aspoň na pol kilometra ? Ak vravíš, že nie, tak si prestaň klamať a daj si facku. Na 6. Mieste sú bohaté a luxusné bez ohľadu nato, či si peniaze zarobili v Kambodži alebo úsmevom a podobnými zbraňami ťažkého kalibru.

Sedem a osem padnú počas dňa iba zriedkavo, ale ak sa to stane, nieje to náhoda. O tom, či sa každému páči niečo iné by sa dalo polemizovať, ale dajme tomu, že je to tak. Sedmička je žena s ktorou máš chuť sa zoznámiť, spoznať a zistiť čo je zač, prípadne mať s ňou sex. Je smutné, že pre neprázdnu množinu chlapov je 99 % žien ocenených práve týmto hodnotením. Dámy, zmierte sa s tým alebo sa takých naučte selektovať a ignorovať.

Osmička je v podstate sedem s tým rozdielom, že takúto slečnu neoslovíš pretože sa ti zdá príliš dobrá a nedostupná. Stále je šanca, že si pre ňu tiež 8 a osloví ona teba, čo je dosť naivný pohľad a určite by som sa na to nespoliehal.

Dostávame sa na čelo rebríčka. Ako sa stať v niečích očiach 9, 10 ? Tieto čísla som osobne ešte nikdy nepoužil. A jediné dvojciferné číslo si nechávam na veľké finále, ktorého konanie je neurčité. Na tak vysoké hodnotenie je nutné dotyčnú dobre poznať. Rozprávať sa, tráviť spolu maximum času, zisťovať jej prednosti a zadnosti. Čo je romantickejšie ako keď vám priateľ povie, že ste preňho číslo 10 ? Možno už len často skloňovaná frázička „Jedinú ženu, ktorú budem ešte milovať bude naša dcéra !“ Na tomto sa vždy z chuti zasmejem.

Hodnotiaci rebríček zatiaľ nemám patentovaný a je opísaný iba zhruba. Je dokonalý, nemá v sebe žiadne slabiny, pretože ho pretváram v reálnom čase podľa trendov. Na záver ešte menšie upozornenie. Keď si ťa raz očíslujem, nezmení sa to. V tejto aritmetike neexistujú žiadne operácie s číslami.

Poznámky | stály odkaz

Komentáre

  1. :)))
    ..toto ma skutočne pobavilo.. takže nielen my ženy máme bodovací, či iný -ací rebríček.. :) A konečne úprimné priznanie, takto neverejne verejné, že sa boduje, hodnotí.
    Myslím si, a viem, a priznávam, že tak ako vo svete mužov, tak aj vo svete žien, existujú nuly. Upozorňujem, že ak by sme sa teda riadili takéhoto hodnotenia, bez bližšieho poznania a nakuknutia dovnútra. Len podľa toho, čo bolo v úvode objasnené. :)
    Úprimne, pri šestke som sa pobavila najviac... áno, si mladý, áno, máš v mnohom pravdu, a áno, vďaka takým aký si aj Ty, päťky, štvorky, trojky, dvojky, jednotky nedostavajú šancu, hoc sú oveľa lepšie ako šestky. Otvorene si ale potvrdil, že muži sú vizuálne typy. Že sa tým riadia. Mi teraz ale vysvetli, ako je možné, a nie je to také neobvyklé, že žena 1,2,3,4,5, má za muža v podľa tebou vytvoreného hodnotenia muža č. 6,7,8,9,10... Prečo?? U nich vizuál zlyhal? Čím sa oni riadia?

    A ešte mi niečo napadlo.. obávam sa, či budeš mať možnosť použiť dvojciferné číslo, ale každopádne držím palce. :)
    publikované: 02.07.2012 15:45:58 | autor: barka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014