Myšlienky muža

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Poznámka č. 1 - Začíname

Kto vraví, že začiatky sú najťažšie ? Určite to zahlásil niekto inteligentný a všetci tomu uverili, ako je to vo zvyku. Ukážem vám, ako ľahko môžete začať.

Áno, priznávam, začiatky bývajú ťažké pre ľudí čo nemajú motiváciu. Nikdy som nepociťoval, že začiatok je ťažší, ako cesta k cieľu. Chcete sa naučiť plávať (stále to neviem), chcete ovládať cudzí jazyk, prechádzate zo strednej na výšku, chcete zbaliť dve ženy naraz tak aby neutrpeli psychickú ujmu z toho že vás spoznali ?

Nebodaj sa rozhodnete rozbehnúť svoj virtuálny denník, ktorý je v podstate sprístupnený všetkým ľuďom na svete. Dôvodom prečo som začal písať je výrok jednej nemenovanej slečny "mám milion myšlenek za sekundu". Osobne ich mám o niečo menej, ale jedna z nich je otázka čo s nimi ? Vypľujem ich niekam na papier, prečítam si to a zistím že to stojí za hovno. Skúsim inú alternatívu, načtnem koncept, zbežne ho prečítam, a postupne ho editujem. Človek má pocit, že by dokázal napísať aj celú knihu, zoberie si papier a nevie čo napísať. Neznášal som slohy na základnej škole a teraz sedím za počítačom a píšem ako o dušu. Teraz je správny čas použiť tú topickú vetičku. Je to niečo ako keď stojíš na pódiu pričom z hľadiska sa na teba usmievajú prázdne stoličky. Žiadny stres, že niečo poserieš, len tam stojíš a neriešiš. Presne tak vnímam blog a ak by som ho mal definovať, povedal by som, že je to nenásilné odstraňovanie nepotrebných myšlienok a smetí z hlavy. Potom prídu bezdomovci (čitatelia), ktorý nemajú myšlienky nazvyš a občas niečo potiahnu.

Pýtaš sa, aké to má výhody ? Realizuješ sa, možno niekoho svojím príspevkom potešíš, ale istotne sa ti bude lepšie spať s čistou mysľou. Áno, som sebecký, takže to robím hlavne pre seba a svoje sny. Prečítal som si pár článkov, na tému, ako písať blog. V každom som čítal iné slová, ale podstata bola rovnaká. Mať o čom písať, vedieť to podať zaujímavo a tešiť sa z písania. Všetko spĺňam tak prečo sa neoznačovať ako bloger ? Nieže by to znelo ako pí ejdž dí alebo inžinier, ale čím viac absurdít máš pred a za menom, tým si väčší boss.

Články budú obsahovať príbehy, postrehy a ponaučenia zo života smrteľníkov, ako som ja a moje široké okolie. Hneď na začiatku priznávam, že som závislý na ženách a preto im venujem najväčšiu pozornosť ak sa práve nevenujem ženám (moja druhá závislosť). Pozrieme sa spolu na to ako ženy myslia, po čom ženy túžia a v neposlednom rade ako si nájsť slečnu správnu. Fascinujúce je to, že ženy budú mať možnosť zistiť, ako myslia muži. Takže zmeníme spoločne ľudstvo a v MHD už nikdy nebude nuda.

Vyzerá to tak, že začiatok mám za sebou a cítim sa ako nikdy predtým (kecám).


Poznámky | stály odkaz

Komentáre

  1. keciaš,
    ale nie nudne, naopak zaujímavo, čo ma dostalo do vytrženia, tešiť sa na tie spravne myšlienky, ako loviť. len neviem, či to bude ono, ke´dže ja som bohužiaľ nie závislá na ženách.
    publikované: 12.11.2011 20:13:52 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Prepáč,
    ale považovať čitateľa za bezdomovca, ktorý nemá myšlienky nazvyš
    prrr, si troufáš chlape

    aby si tu nadobro neutonul, ak tu nejaký čitateľ vyleje na teba neskonalú myšlienkovú záplavu
    !
    publikované: 12.11.2011 22:22:30 | autor: lorelei (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. to som teda
    tiez zvedava, ze jak sa bude robit toto: "Takže zmeníme spoločne ľudstvo a v MHD už nikdy nebude nuda. " drzim palce v plneni tohto smeleho planu,dufam,ze budes pokracovat a pisat:-)
    publikované: 13.11.2011 00:05:20 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
  4. re: bonnie
    Never všetkému čo poviem ! Ale ak mi v tom pomôžeš, pôjde to ľahšie.
    publikované: 21.11.2011 19:17:14 | autor: lodicky (e-mail, web, autorizovaný)
  5. lodicky,
    nedbam,ale neviem,ci ti budem platna..akoze vyrobit v mhd nejaky program,to by som este,hadam,dala,ale zmenit ludstvo,na to si prllis netrufam:-)
    publikované: 21.11.2011 19:36:00 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014